yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Seçilecek kapı bâtınin kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapıldıktan sonra. Lüzumlu medarımaişetaretler ve aydınlatmalar dokumalmalıdır.

Bunun kucakin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift Kanatlı Yangın Bapları: Çift kanatlı yangın kapıları henüz geniş açıklıkları kapatmak yürekin kullanılır ve henüz fazla boşaltma yolunu vikaye kapasitesine sahiptir.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı esaslı kolaylıkla oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yaman ve Yalaz Geçirmez Baplar: Yaman ve sıcaklık geçirmez baplar, yangının huzurı aralık dumanın da geçişini hapsetmek bâtınin tasarlanmıştır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne kapıların kenarı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında nazarıitibar edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi yürekin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü amerikan bar, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakarak kilitli grup, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Yangın bapları yalnız ivedili durumlarda binadan kaçışı getirmek bileğil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış kapıları olarak da andaçlan bu bapların kullanmaı çabucak yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belirli bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine derece saat kazanmanızı sağlar.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine bağlamlı olarak bileğteamülmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda değemekmektedir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve gökyüzü şartlarına dayanıklı Yangın Kapısı olması şarttır. 

Doğruca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı müspet raporunun allıkınması yürekin en önemli adımdır. 

Report this wiki page