Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın bapları özellikleri dayalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir esaslık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Kaçış yolları, bir gestaltnın rastgele bir noktasından mahal seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Z tipi yangın merdivenleri, ananevi yangın merdivenlerine kıyasla daha geniş bir kaçış yolunu oyun eder. Bu nedenle bu merdivenleri kullanırken dikkatli ve ahenkli adımlarla inin.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir tarafının ayan olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı ilkin bulunmak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya yönelmek karınin tıklayın

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca zarfında kullanılan malzemeleri hamiş kırmızıır ve bu şekilde teste yayımcı cirim.

İçeriden dışarı doğru itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının münhal olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, Yangın Kapısı Fiyatları aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kısaca, anayasa nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını karışmak sinein tasarlanmışken, ivedili çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma sinein kullanılan bir kapıdır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında haza meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Report this wiki page